2018. március 15. -- 2018. március 18. ZÁRVA tartunk.

Viszont webáruházunk addig is üzemel! Rendelések leadására van lehetőség.

Első nyitva tartási nap: 2018. március 19. reggel 7 órától. A rendelések feldolgozása is ekkortól történik.

Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, aktív felhasználója szeretne lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket! A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén, a megadott elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére!

A Tuti Fémszerkezet Kft. webáruházának böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta webáruházunk használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával Ön egyetért!

A webáruházban minden olyan nagykorú személy vásárolhat, aki megfelelően kitölti a megrendelési űrlapot. A vásárló ezen feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Jogi információk 

Megrendelésének leadásával Ön a Tuti Fémszerkezet Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

A szerződés tárgya a Tuti Fémszerkezet Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk.

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon/adatlapon tudhatja meg.

A megrendelés elküldésével és annak a Tuti Fémszerkezet Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Tuti Fémszerkezet Kft. (1184 Budapest Vaslemez utca 7-9.. Adószám: 23802827- , Cégjegyzékszám: 01-09-978542) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles postai úton vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail-ben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, vagy előre utalással rendezni, a termékek megrendelése után, de még a kiszállítás előtt.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06 70 278 7274 telefonszámon.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Felelősség korlátozás

Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén feltételezzük a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Így a vevő köteles számítógépének biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről gondoskodni.
A Tuti Fémszerkezet Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.
A Tuti Fémszerkezet Kft. nem vonható felelősségre semmilyen beépítési hibából vagy szakszerűtlen használatból eredő kárért.

Cégadatok:

Számlázási cím: 1184. Budapest Vaslemez utca 7-9.
Üzlet cím: 1184. Budapest Vaslemez utca 7-9.
Telefonos elérhetőségek: 06 20 972 9697, 06 70 278 7274
Weboldal cím: www.tutifemszerkezet.hu
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 23802827-2-43
Bankszámlaszám: (Pátria Takarékszövetkezet) 65100118-11360236
Cégjegyzékszám: 01-09-978542
Adatkezelői szám: NAIH-72631/2014
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 7:00-16:00 Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Termékeinket telefonon is megrendelheti !

- ÚTVONALTERVEZÉS ÜZLETÜNKHÖZ -

Miért minket válasszon?

  • Kizárólag kiváló minőségű, megbízható termékeket értékesítünk
  • Rengeteg termékünk raktárról elérhető
  • Rendelés után gyors kiszállítás
  • Kivételesen hosszú garanciaidő
  • Termékeink alkatrészellátása kiváló
  • Alkatrész garanciaidőn túl is kapható
  • Vásárlás akár személyes átvétellel is
  • Termékek üzletünkben megtekinthetők
  • 30 évnyi kaputechnikai tapasztalat

Fontos!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Bruttó árainkat 27% ÁFÁ-val számoljuk!

A www.tutifemszerkezet.hu oldalon ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink biztosításához. Adatvédelmi információ